Team

Binkie

Binkie zorgt dat iedereen zich welkom voelt bij Back to Black en hij zit nooit verlegen om een knuffel. Deze kat heeft onze harten gestolen en steelt ook telkens weer de harten van onze gasten.

Koen

Koen is 's nachts een kunstenaar en overdag bakker bij Back to Black dan maakt hij de beste appeltaarten van de wereld! Koen is ook grafisch ontwerper en heeft zo ongeveer alle grafische uitingen van Back to Black vormgegeven. Is er iets wat deze man niet kan?

Maria

Maria is Q-grader, dit houd in dat ze meester is in het proeven van koffie en het maken van smaakprofielen voor koffie’s. Ze is opgegroeid op een koffie plantage dus ze kent de branch van A tot Z… ow en ze kan ook nog heerlijke koffie maken.

Sybilla

In de avond rockt ze de dansvloer met haar latin dansmoves en overdag staat deze Black Magic manager in Back to Black te shinen. Sybilla heeft al super veel jaren ervaring in de koffie business en ze is Dutch Barista champion finalist 2016.

Nina

Nina tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht met haar eigen aanstekelijke lieve glimlach. Ze gaat meedoen met de Dutch Latte Art Championships 2017 dus kom maar door met de requests!

Melanie

Melanie werkt al het langst bij Back to Black. Haar passie en ervaring proef je terug in de koffies die ze maakt. Ze heeft zelfs soja latte art skills. Naast een geweldige barista is ze ook in opleiding om een geweldige koffiebrander te worden.

Dylan

Deze Nieuw-Zeelandse jongeman houdt zich goed staande tussen de dames. Hij weet waar hij het over heeft, van land van origine, koffie branden tot het maken van koffie!

Koosje

Koosje is erg creatief met recepten en ze verrast ons dan ook vaak met weer een fantastisch creatie. Regelmatig verruilt ze de heerlijke geur van appeltaart voor frisse lucht door met haar paard in het bos te rijden. We zijn super blij dat Koosje onderdeel is van ons Back to Black bakteam.