Team

Abdul

De altijd glimlachende barista. Relaxen met deze man geeft je de ultieme ontspannen koffiebelevenis. Nooit saai als Ab in de buurt is.

Binkie

Binkie zorgt dat iedereen zich welkom voelt bij Back to Black en hij zit nooit verlegen om een knuffel. Deze kat heeft onze harten gestolen en steelt ook telkens weer de harten van onze gasten.

Koen

Koen is 's nachts een kunstenaar en overdag grafisch ontwerper en heeft alle grafische uitingen van Back to Black vormgegeven. Is er iets wat deze man niet kan?

Maria

Maria is Q-grader, dit houdt in dat ze meester is in het proeven van koffie en het maken van smaakprofielen voor koffies. Ze is opgegroeid op een koffieplantage dus ze kent de branche van A tot Z… oh en ze kan ook nog heerlijke koffie maken.

Sybilla

In de avond rockt ze de dansvloer met haar latin dansmoves en overdag staat deze Black Magic manager in Back to Black te shinen. Sybilla heeft al super veel jaren ervaring in de koffie business en ze is Dutch Barista champion finalist van 2017.

Melanie

Melanie werkt al het langst bij Back to Black. Ze heeft de beste havermelk latte art skills. Naast een geweldige barista, is ze ook manager van de tweede vestiging en ze is een fantastische koffiebrander, van alle markten thuis.

Koosje

Koosje is erg creatief met recepten en ze verrast ons dan ook vaak met weer een fantastisch creatie. Regelmatig verruilt ze de heerlijke geur van appeltaart voor frisse lucht door met haar paard in het bos te rijden. We zijn super blij dat Koosje onderdeel is van ons Back to Black bakteam.