Verwerkingsproces (deel 2)

Verwerkingsproces (deel 2) - Inge Bulthuis Inge is één van de eigenaressen van Back to Black coffee. Omdat ze in juni een reis heeft gemaakt naar Ethiopië, heeft ze het verwerkingsproces van gewassen specialty coffee met haar eigen ogen kunnen bekijken. In deze blog bespreekt ze het [...]

By | september 20th, 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Verwerkingsproces (deel 2)

Verwerkingsproces (deel 1)

Verwerkingsproces (deel 1) - Inge Bulthuis Inge is één van de eigenaressen van Back to Black coffee. Omdat ze in juni een reis heeft gemaakt naar Ethiopië, heeft ze het verwerkingsproces van gewassen specialty coffee met haar eigen ogen kunnen bekijken. In deze blog legt ze uit [...]

By | juni 28th, 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Verwerkingsproces (deel 1)

Ethiopië

Ethiopië - Inge Bulthuis Inge is één van de eigenaressen van Back to Black coffee. In juni heeft zij een reis gemaakt naar een aantal Afrikaanse landen, waaronder Ethiopië. Daar heeft ze dry mills en washing stations bezocht om het begin van de koffieketen met eigen [...]

By | juni 27th, 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Ethiopië

Dochter van een koffieboer

Dochter van een koffieboer - Maria Fortini Souza Maria komt uit het koffieland Brazilië, waar ze als dochter van een koffieboer is opgeroeid. Liefde voor koffie is haar met de paplepel ingegoten en het is dus niet verwonderlijk dat ze als barista bij Back to Black coffee is [...]

By | juni 9th, 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Dochter van een koffieboer

De 3e beste Barista van Nederland

De 3e beste barista van NL - Sybilla Jimmink Onze Sybilla heeft meegedaan aan de Dutch Barista Championship 2017. Op 11 maart 2017 heeft de finale op het Amsterdam Coffee Festival plaatsgevonden en heeft Sybilla gestreden om de titel. Ze is als derde geëindigd en benoemd tot [...]

By | april 19th, 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor De 3e beste Barista van Nederland